EHO, Nekategorizirano

Završio prvi ciklus plesnih radionica za napredne polaznike

U nedjelju je u sklopu ESF projekta „BUM Connection: Poveži se kroz Balet, Urban i Modern!“ završio prvi ciklus plesnih radionica „Modern“ za napredne polaznike. Radionice su se održavale svaki dan od 4. do 8. siječnja 2023. godine. Uključilo se 15 polaznika, a njih 9 je uspješno završilo radionicu.

Uz voditeljicu Sunčicu Bandić, polaznici su kroz razne vježbe, vođenu improvizaciju i rad na sekvenci naučili kako koristiti različte vrste disanja u plesu, radili na odnosu centra i periferije, konekciji glave i repa, inicijaciji i provodljivosti te kvaliteti pokreta. Sljedeći ciklus radionica „Modern“ za napredne planiran je u drugom tjednu travnja.

Projekt „BUM Connection: Poveži se kroz Balet, Urban i Modern!“ provode Odred izviđača „Varaždin“ i Hrvatsko društvo inženjera geotehnike. Ukupna mu je vrijednost 495.810,00 kuna, od čega 85 % sufinancira Europski socijalni fond, a 15 % državni proračun Republike Hrvatske.

Više informacija o projektu i svim radionicama može se pronaći na internetskoj stranici https://bum.scout-varazdin.hr/.