Aktivizam, Nekategorizirano

Cigarettes After Sex

tn_article_head_1526558450-23632529_1603895589649293_6571373607527138346_oNešto više od godinu dana nakon svog premijernog hrvatskog nastupa, Cigarettes After Sex vraćaju se u Zagreb, 6. srpnja u 20,30, ovoga puta na open air koncert pod vedrim nebom dvorišta Jedinstva!

Njihovo prvo gostovanje, u Tvornici kulture u lipnju prošle godine, rasprodano je mjesec dana uoči održavanja. Cigarettes After Sex su na krilima sjajnih demo singlova, objavljenih putem YouTube kanala, stvorili strahoviti interes medija i fanova glazbe te su zagrebački koncert rasprodali bez da su na tržištu imali objavljen album. Band i management već su tada Zagreb označili kao jedno od dražih tržišta na kojima su nastupali te su se obećali brzo vratiti.

Priznanja koja band dobiva u posljednje vrijeme su mnogobrojnja, a najviše se vjerojatno ističe poziv Nicka Cavea da mu Cigarettes otvaraju jesensku američku turneju, na kojoj će po prvi puta u karijeri nastupati u najvećim arenama.

Više: Pogon.hr