Aktivizam, Nekategorizirano

Festival 25 FPS traži volontere

1vcarqTjo5UKZ2EXnuHozd77MwvdDOPXFestival 25 FPS koji se održava od 29. rujna do 2. listopada u Zagrebu, objavljuje natječaj za volontere. Prijave se primaju do 10. rujna.

Ako želite biti dio uigranog festivalskog tima, javite se bez zadrške. Postanite dio jednog od najcjenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi, jedinstveno intimne i dinamične atmosfere, koji se održava na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra od 29. rujna do 2. listopada.

Uz ostale festivalske poslove uređujemo festivalski prostor koji svake godine poprima novi izgled tako da nam kreativci koje veseli rad rukama itekako dobro dođu. Također, trebamo osobe koje bi pomogle da se međunarodni autori i gosti osjećaju kao kod kuće te one koje bi se brinule o tehničkim aspekatima u organizaciji projekcija. To je iznimna prilika da se brzo i na jednom mjestu nauči što sve čini filmski festival.

Ako ste otvoreni, organizirani i odgovorni, te govorite bar jedan strani jezik i spremni ste izdvojiti nekoliko sati dnevno tijekom priprema i četiri festivalska dana, a iznad svega volite filmove i njihove eksperimentalne forme, ispunite upitnik i pošaljite ga na adresu: production@25fps.hr. Prijave se primaju do 10. rujna, a izabrane kandidate obavijestit će se do 13. rujna.

www.25fps.hr