Aktivizam, Nekategorizirano

Mladi na mreži – natječaj za društveno odgovoran digitalni marketing

Udruga za razvoj audiovizualne umjetnosti otvorila je u ponedjeljak, 21. ožujka, u sklopu projekta ‘Mladi na mreži’ nagradni natječaj ‘Odabir najboljeg društveno odgovornog marketing rješenja – Mladi na mreži’.

Prijaviti se mogu mladi u dobi od 16 do 25 godina s najviše dva rada. Za prijavu je do 27. ožujka potrebno poslati rad s njegovim nazivom i kratkim opisom te osobnim podacima (ime i prezime, adresa, datum rođenja, broj mobitela i kratki životopis) na e-mail adresu mladinamrezi2021@gmail.com.

Tri najbolja rada odabrat će stručni žiri (Miško Macolić Tomičić i Marino Jurcan) koji ima dva glasa, dok treći ima publika koja će glasati od 29. ožujka do 3. travnja putem službene Facebook i Instagram stranice udruge Metamedij. Na tim stranicama te na službenoj web stranici bit će 4. travnja objavljena imena pobjednika, koji će biti nagrađeni s tri poklon bona u Svijetu Medija d.o.o. Prvo mjesto dobit će bon od 300 HRK, drugo 200 HRK, a treće 100 HRK.

Više informacija o natječaju moguće je pronaći na poveznici https://metamedia.hr/.

Projekt “Mladi na mreži” provodi se od lipnja 2021. do lipnja 2022. godine. Vrijednost projekta je 463.988,06 kuna, od čega iznos od 394.389,85 kuna (85%) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok je iznos od 69.598,21 kuna (15 %) sufinanciran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Više informacija o EU fondovima moguće je pronaći na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr ili www.esf.hr.