EHO, Nekategorizirano

Na završnoj konferenciji dvogodišnjeg projekta ‘Svi smo mi kultura’ rezimirane brojne provedene aktivnosti

U četvrtak, 30. srpnja, održana je završna konferencija za medije projekta ‘Svi smo mi kultura’. Na konferenciji su rezultate projekta predstavili Danijela Mikulek, članica Udruge mladih V.U.K. i Hrvoje Selec, tajnik Filmsko-kreativnog studija VANIMA koji su oboje od samog početka uključeni u projekt kao voditeljica projekta/ administratorica i kao stručni suradnik, prenosi varazdinski.net.hr.

Udruga mladih Varaždinski underground klub – V.U.K. zajedno s partnerima Filmsko-kreativnim studijom VANIMA. Udrugom MOP Sveučilišta Sjever, Udrugom Trash te Gradom Varaždinom provodila je projekt ‘Svi smo mi kultura’ od 7. studenog 2018. do 24. srpnja 2020. godine.

Projekt ‘Svi smo mi kultura’ sufinancirala je Europska unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.’ Projekt ‘Svi smo mi kultura’ provodio se u suradnji s Ministarstvom kulture i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, a ukupna vrijednost projekta iznosila je 789.282,82 kn.

Cilj projekta bio je povezivanje i osposobljavanje organizacija civilnog društva, lokalnih vlasti i važnih čimbenika u kulturi i umjetnosti na području grada Varaždina.

 

Cjelokupan tekst objave pročitajte ovdje.