Hrvatska, Nekategorizirano

U okviru projekta Svi smo mi kultura održat će se radionica Menadžment volontera u kulturi

U okviru projekta Svi smo mi kultura održat će se radionica Menadžment volontera u kulturi. Edukacija će se održati 21.svibnja i 28.svibnja 2020. godine uz vodstvo Jelene Kamenko Mayer iz Hrvatskog centra za razvoj volonterstva u popodnevnom terminu od 16:00 do 18:00.

Ukoliko ste član udruge ili umjetničke organizacije, a imate volontere uključene u vaše aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite na online edukaciji, navodi se u pozivu organizatora.

Prijave su otvorene do 20.svibnja 2020. putem linka za prijavu:
https://tinyurl.com/ya26gnmh

U obrascu se nalaze sve informacije vezane uz radionicu.

Projekt Svi smo mi kultura sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.” Nositelj projekta je Udruga mladih Varaždinski underground klub (V.U.K.), a partneri na projektu su Udruga TRASH, Filmsko-kreativni studio VANIMA, Udruga MOP Sveučilišta Sjever i Grad Varaždin.

Cilj projekta je povezivanje i osposobljavanje OCD-a, lokalnih vlasti i važnih čimbenika u kulturi i umjetnosti na području grada Varaždina u svrhu razvijanja sudioničkog upravljanja te povećanja kulturnih sadržaja i većeg uključenja građana u kulturni život lokalne zajednice.

Provedbom projekta predstavnici ciljnih skupina steći će nova znanja i iskustva iz područja sudioničkog upravljanja te uspostaviti mrežu u svrhu njegovog razvoja.

Projekt je odobren na pozivu za dostavu projektnih prijedloga Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi.