Hrvatska, Nekategorizirano

Radionica ‘Scenarij i knjiga snimanja’ u Centru za mlade Varaždin

U sklopu projekta Svi smo mi kultura održat će se jednodnevna radionica o produkciji filma: Scenarij i knjiga snimanja koja će se održati u četvrtak, 12. ožujka 2020 s početkom od 17h u prostorima Centra za mlade Varaždin.

Na radionici će sudionici  imati priliku upoznati se s konceptom i samim procesom stvaranja filma, od ideje do scenarija. Radionicu će voditi Monika Rusak, koja iza sebe ima već dva snimljena filma. Sudionici će na praktičan način, uz vodstvo iskusne redateljice, nauččiti kako nastaje scenarij.

Projekt Svi smo mi kultura provode Udruga mladih V.U.K., Filmsko kreativni studio VANIMA, Udruga Trash, Udruga MOP te Grad Varaždin. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalna fonda.

Cilj projekta je povezivanje i osposobljavanje organizacija civilnoga društva, lokalnih vlasti i važnih dionika u kulturi i umjetnosti na području grada Varaždina u svrhu razvijanja sudioničkog upravljanja te povećanja kulturnih sadržaja i većeg uključenja građana u kulturni život lokalne zajednice.
razvoja kulturnih sadržaja i približavanje istih sadržaja građanima u lokalnoj zajednici.

Link za prijavu: https://tinyurl.com/r6agf8c