Aktivizam, Nekategorizirano

Tribina: Izazovi u sudioničkom upravljanju u kulturi

Što je to sudioničko upravljanje u kulturi? Kako surađivati zajedno? S kojim izazovima se susrećemo? Kako se povezati s drugim organizacijama civilnog društva? Kako ostati važan i vidljiv faktor u lokalnoj zajednici?  Sve su to pitanja na koja ćemo zajedno pokušati dati odgovor, navodi se u pozivu na tribinu koju organizira tim projekta Svi smo mi kultura,  P4, Udruga TRASH, Udruga mladih V.U.K.

Tribina će se održati u četvrtak 16. srpnja u 17:30 – 19:30, Petra Preradovića 4, Varaždin.

Predavači na tribini su Denis Košćak, voditelj projekta “FUNK – Centar izvan centra” te Filip Živaljic, voditelj projekta Nove prakse- sudioničko upravljanje zgradom Scheier, Platforma za Društveni centar Čakovec.

Ova tribina predstavlja razmjenu iskustva u sudioničkom upravljanju, ali i regionalno umrežavanje te stvaranje potencijalno novih partnerstava i razmjenu kulturnih programa – zaključuju u pozivu.

Facebook događaj.

Projekt Svi smo mi kultura sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.” Nositelj projekta je Udruga mladih Varaždinski underground klub (V.U.K.), a partneri na projektu su Udruga TRASH, Filmsko-kreativni studio VANIMA, Udruga MOP Sveučilišta Sjever i Grad Varaždin.