Aktualno, Nekategorizirano

Projekt SuKultura donosi brojna kulturna događanja u Novom Zagrebu

Nove akcije u Novom Zagrebu donose kulturni programi koji će se održati od 11. do 13. te 18. i 19. rujna u sklopu projekta SuKultura. Svoje programe nastale u suradnji umjetnika i građana predstavit će – BADco., Bacači sjenki, Ivan Lušičić Liik, Radio Kanzas, Studio Artless i UIII.

Manifestacija se organizira u sklopu projekta SuKultura, kojeg provode projektni partneri Domino, Eurokaz, Centar za kulturu Novi Zagreb, Kulturni centar Travno, Gong i Grad Zagreb.

Projekti se održavaju u suradnji s umjetnicima, udrugama i umjetničkim organizacijama BADco., Bacači sjenki, Ivan Lušičić Liik, Radio Kanzas, Studio Artless i UIII.

PROGRAM MANIFESTACIJE dostupan je na stranici thisisadominoproject.org

Facebook događaj

Projekt SuKultura odobren je za sufinanciranje na pozivu Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi (objavljen u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.) sa svrhom razvoja dobrog upravljanja u kulturi jačanjem suradnje organizacija civilnog društva i javnog sektora.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.119.068,44 HRK, a Europska unija je kroz Europski socijalni fond sufinancirala projekt u ukupnom iznosu od 1.801.208,174 HRK.