Nekategorizirano

Otvorene prijave na radionicu u Oklaju: „Osnažimo organizacije civilnoga društva“

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva predstavnike organizacija civilnoga društva Šibensko-kninske županije na sudjelovanje na dvodnevnoj radionici „Osnažimo OCD-e“ u sklopu projekta „Društveni centar Promina“ .

Radionicu će održati Ekološka udruga „Krka“ Knin 26. i 27. kolovoza 2020. u Oklaju, Put kroz Oklaj 144, Dom kulture u Oklaju. Radionicu će provesti vanjski stručni suradnici.

Na radionici je moguće sudjelovanje po 2 predstavnika jedne organizacije. Cilj navedene radionice je povećati kapacitete lokalnih organizacija civilnoga društva kroz unaprjeđenje upravljanja i vođenja organizacija u skladu sa Zakonima i propisima.

Poziv je otvoren za prijave do 25. kolovoza 2020. na emal: ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr ili na mobitel: 091 514 18 29.

Projekt „Društveni centar Promina“ provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu.

Projekt „Društveni centar Promina“ je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Program radionice dostupan je ovdje.