Hrvatska, Nekategorizirano

Otvorene prijave za korištenje prostora Društvenog centra Promina

Pozivamo sve organizacije civilnog društva koje djeluju na području Šibensko-kninske županije da se prijave na Poziv za dodjelu co working prostora obnovljenog i otvorenog Društvenog centra Promina. Sve detalje, uvjete i načine prijave možete pročitati u Pozivu, navodi u pozivu Ekološka udruga „Krka“.

Adaptacijom, opremanjem i uspostavom Društvenog centra Promina lokalnim udrugama će se osigurati prostor za njihovo nesmetano djelovanje i razvoj. Sve udruge sa područja Šibensko-kninske županije moći će svoje aktivnosti i programe jednostavnije provoditi na području Općine Promina. Društveni centar će kao „coworking“ prostor biti platforma za razmjenu znanja, umrežavanje, poticanje suradnje, kreativnosti, inovacija i poduzetništva. Građani i udruge moći će jednostavnije, kvalitetnije i smislenije organizirati svoje „slobodno vrijeme“. Udruge, građani i lokalna uprava imat će prostor za organiziranje radionica, predavanja, konferencija i jačanje svoje vidljivosti u zajednici – zaključuje se u pozivu.

Projekt „Društveni centar Promina“ provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.