Nekategorizirano

Poziv na Informativnu radionicu za otvoreni trajni poziv „Pridruži se – Aktivni u mirovini …”

Foto: NZRCD
Foto: NZRCD

Poziv na Informativnu radionicu za otvoreni trajni poziv „Pridruži se – Aktivni u mirovini – Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika”

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Posredničko tijelo razine 2, pozivaju Vas na informativnu radionicu za otvoreni trajni Poziv „Pridruži se – Aktivni u mirovini – Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika” koja će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2019., u 10.00 sati u Dvorani A i B (6. kat) Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ulica grada Vukovara 78 , u Zagrebu.

Radionice su namijenjene svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu, kao i svim zainteresiranim dionicima za ulaganja iz Europskog socijalnog fonda u jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva u području aktivnog starenja i povećavanja kvalitete života umirovljenika.

Na informativnoj radionici bit će predstavljeni ciljevi i svrha Poziva te uvjeti prijave u okviru ovoga Poziva. Program radionice možete pronaći OVDJE.

Za sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je ispuniti Prijavni obrazac na sljedećoj poveznici.