Aktivizam, Nekategorizirano

Savez udruga KAoperativa poziva na konferenciju ‘Suradnja za razvoj’

 

U okviru projekta Hrvatski dom u centru, Savez udruga KAoperativa organizira konferenciju ‘Suradnja za razvoj’. Konferencija se održava u prostoru Starog grada Dubovca, 17. i 18. listopada 2019. godine. Tema konferencije je suradnja kao temelj dobrog upravljanja u kulturi.

Konferenciju će otvoriti gradonačelnik Damir Mandić, a zamjenica Andreja Navijalić će sudjelovati u radu konferencije. Tijekom konferencije bit će održano pet panel rasprava i tri izlaganja.

Prijavnicu za konferenciju moguće je ispuniti na linku: https://forms.gle/cq2864eq. Sudjelovanje je besplatno, a organizator osigurava ručak za sve sudionike.

Kao doprinos medijskoj kampanji projekta, u četvrtak, 17. listopada, također na Starom gradu Dubovcu, s početkom u 19 sati, održati će se otvorenje izložbe Hrvatski dom – model nove društvenosti. Izložba je posvećena prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Hrvatskog doma, a obuhvaća izbor fotografija iz zbirke KAfotka, presjek zbivanja u Hrvatskom domu od početaka do danas te video materijal. U suradnji s Paviljonom Katzler, dio izložbe biti će i u izlozima paviljona, a s bočne strane će se postaviti prostorna instalacija i održati prigodna radionica, u subotu, 19. listopada.
Postav u Paviljonu Katzler biti će izložen do kraja mjeseca, a na Starom gradu do 15. studenog 2019. godine.

Konferencija se održava u okviru projekta „Hrvatski dom u centru“ koji provodi Savez udruga KAoperativa u partnerstvu s Gradom Karlovcem. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1 947 612,50 kn. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 1 655 470,63 kn (85%). Projekt traje 24 mjeseca, od 29. listopada 2018. godine do 29. listopada 2020. godine.