Aktivizam, Nekategorizirano

4. Konvencija prirodnog graditeljstva

Četvrto izdanje Konvencije prirodnog graditeljstva održat će se u subotu, 10. listopada 2020. od 10 do 22 h na Recikliranom imanju u Vukomeriću. Konvencija prirodnog graditeljstva je edukativno-promotivni događaj koji povezuje i umrežava ekološki orijentirane graditelje, projektante, naručitelje i sve zaljubljenike u tradicijsku i prirodnu arhitekturu.

Osmišljena je kao platforma za razmjenu znanja, upoznavanje, promociju inovacija i održivih rješenja, a na svakom svom izdanju predstavlja rad značajnih graditelja, istraživača, praktičara, obiteljskih poduzeća, organizacija i njihove inovativne projekte. Riječ je o jedinoj manifestaciji takve vrste u Hrvatskoj.

Sudionike ovogodišnjeg izdanja očekuju demonstracije zelenih tehnologija i inovacija, savjetovanje stručnjaka, upoznavanje materijala i demonstracijskih objekata, predavanja i diskusije, druženje i umrežavanje, promocija filma, predstavljanje vlastitih inicijativa i projekata s mogućnošću mentoriranja te lokalni specijaliteti i boravak u veličanstvenoj prirodi.
Sudjelovanje na Konvenciji je besplatno, a broj posjetitelja je ograničen na 100 ljudi.

Program i više informacija dostupno ovdje.