Nekategorizirano, Rad udruga

Booksa kreće s ESF projektom “Koja je tvoja priča?” – prijavite se!

large_vizual_06Ako imate 55 ili više godina i volite književnost projekt Koja je tvoja priča? pasat će vam kao ruci rukavica. Od 1. rujna ove pa do konca sljedeće godine na raspolaganju će vam biti radionica pisanja kratke priče (mentor je Zoran Ferić), radionica pisanja poezije (mentorica je Dorta Jagić), sastanci čitateljskog kluba, susreti s domaćim piscima i spisateljicama, smišljanje i pripovijedanje priča u društvu nazvano Raspričavanje (voditeljica Ivana Bodrožić) i radionica ilustracije priča (mentor je grupa škart).

S obzirom da radionice kreativnog pisanja podrazumijevaju ograničen broj mjesta, moramo vas zamoliti da se prijavite za sudjelovanje. Za prijavu na Radionicu pisanja kratke priče molimo vas da nam dostavite kratku biografiju i primjerak vašeg proznog teksta dužine od 3 do 5 kartica. Za prijavu na Radionicu pisanja poezije također vas molimo da nam dostavite kratku biografiju i 3 -5 vaših pjesama.

Rok je 1.10.2018. a prijave nam možete dostaviti na adresu booksa[at]booksa.hr ili osobno u klub Booksa (Martićeva 14d, od utorka do petka između 10 i 19 sati). Ako imate pitanja slobodno nam se javite na istu adresu elektroničke pošte ili na telefon 01/ 4616 124.

Dobro nam došli!

Projekt Koja je tvoja priča? provodi se u razdoblju od 1.9.2018. do 31.12.2019. godine, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. (Izvor Booksa)