Aktualno, Nekategorizirano

U Booksi se čitaju priče

raspričavanje_630Polaznice i polaznici Radionice kreativnog pisanja kratke priče 55+ pod vodstvom Zorana Ferića čitaju priče koje su nastale tijekom protekla tri mjeseca.

U utorak, 22. siječnja u 20 sati u klubu Booksa polaznice i polaznici Radionice kreativnog pisanja kratke priče 55+ pod vodstvom Zorana Ferića čitaju priče koje su nastale tijekom protekla tri mjeseca.

Svoje će priče čitati Abulah Bećirević, Ksenija Burcar Zlatar, Maja Dubljević, Jasminka Janeš, Niko Jakir, Željka Kontent, Mira Rajačić, Mira Vučko, Branka Trbović i Štefica Zmijanjac. “Priče su vrlo raznolikog karaktera, stila i sadržaja, no odlično su napisane, jer su se polaznice i polaznici svojski trudili i uistinu puno napredovali. Ovdje se radi o ljudima iza kojih stoji bogato životno iskustvo i vrlo je očito da imaju što reći, a sada su naučili i kako to bolje i tečnije uobličiti u književni tekst”, kaže Zoran Ferić. Priče nastale na radionici uskoro će biti objavljene i na književnom portalu booksa.hr.

Radionica kreativnog pisanja kratke priče dio je projekta Koja je tvoja priča? kojeg provodi udruga Kulturtreger/ klub Booksa i namijenjen je osobama od 55 godina i starijima koje vole književnost. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.