Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Bacači sjenki: Dođite na besplatne filmske radionice, gledajte s nama filmove, glumite, snimajte, režirajte; samo nebo nam je granica

young-at-heart-original-1366x300Ukoliko ste mladi u srcu i niste se zaboravili igrati. Želite otkriti svoje skrivene talente. Vaše priče čekaju da budu ispričane, a srce i duh spremni na avanturu! Pozivamo vas da dođete na naše filmske radionice, gledajte s nama filmove, glumite, snimajte, režirajte, pišite scenarij i super se zabavite! Pođite s nama na jedno zanimljivo filmsko putovanje!

O čemu se radi?
Program filmskih radionica „Samo nebo nam je granica“ namijenjen je polaznicima starijim od 54 godine koji uz pomoć iskusnih voditelja iz svijeta filma promišljaju film i medije iz više motrišta te upoznaju sve ono što ne vidimo dok gledamo filmove, TV ili dok se zabavljamo računalnim igrama na našim računalima, tabletima ili “pametnim” telefonima. Na radionicama s ostalim polaznicima dijele svoje zgode i nezgode, priče i fantazije, a na osnovu njih kreiraju svoja autentična filmska djela.

Tko se može prijaviti?
Radionice su namijenjene osobama starijim od 54 godine; u trenutku provedbe radionica polaznici trebaju imati navršenih 55 godina.

Gdje i kada ćemo provoditi radionice?
Prve radionice bit će održane u prostorima Pogon (Centar za nezavisnu kulturu i mlade), Mislavova 11, Zagreb. Radionica će trajati pet dana i bit će održana u sljedećem terminu:
Početna radionica: 12. – 16. studenog 2018.
Trajanje radionica predviđeno je od 9:00 do 15:00 sati. Sudjelovanje na radionicama je potpuno besplatno. Tijekom provedbe radionica radit će se u grupama i samostalno, ovisno o interesima i volji polaznika. Za vrijeme trajanja radionica za polaznike će biti osiguran topli obrok.

Kako se prijaviti na radionicu?
Na radionice se možete prijaviti putem: telefona 01/464 02 62, e-mail adrese: samonebonamjegranica@gmail.com ili putem on-line prijavnice koja se nalazi ovdje. Rok za prijavu je najkasnije do 07. studenog 2018. godine. Broj mjesta je ograničen, 20 sudionika po radionici.
Ako imate pitanja, slobodno nam se obratite na: e-mail: samonebonamjegranica@gmail.com ili nas nazovite. Tatjana: 098 162 77 07; Boris: 098 165 81 86; Željka: 098 982 93 47; Ured Bacača Sjenki: 01/464 02 62 (Nela).

Projekt: „Samo nebo nam je granica“ financiran iz Europskog socijalnog fonda, natječaj Umjetnost i kultura 54+, iz programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 476.864,07 kn, dok je iz Europskog socijalnog fonda sufinancirano 405.334,46 kn.

PRIJAVA