Aktivizam, Nekategorizirano

Goethe-Institut: na raspolaganju je više od sto njemačkih filmova

U našoj Vam je e-knjižnici na raspolaganju više od sto njemačkih filmova – klasika i aktualnih produkcija, navodi se na stranici Goethe-Instituta.

U online ponudi filmova Goethe-Instituta sve se vrti oko njemačkih filmova. Ovdje ćete pronaći nezaboravne filmske klasike snimljene prema djelima Ericha Kästnera kao što su Blizanke, Emil i detektivi ili Trojica u snijegu, u kojima sada možete uživati u udobnosti doma i kauča.

Naša filmska ponuda osim klasika obuhvaća i aktualnu produkciju – od igranih filmova preko dokumentaraca pa sve do dječjih filmova i komedija.

Razveselit će vas brojni napeti, zabavni i iznenađujući njemački filmovi koji tematiziraju društvo, povijest, kulturu, umjetnost, ravnopravnost i ulogu žena te život i problematiku LGBT ostoba. Očekuju vas nova verzija bajke Das kalte Herz, dječji film Rettet Raffi!, neustrašive žene u igranom filmu Tiger Girl, filmska obrada knjige Die Habenichtse, dokumentarni film o umjetnosti i kulturi Schatzkammer Berlin, film LGBT tematike Mein wunderbares West-Berlin, igrani film o autsajderu koji postaje junak LUX – Krieger des Lichts, komedija Fack ju Göthe 1-3, društveno-kritički dokumentarni film Deportation Class i mnogi drugi.

Jednostavno se prijavite se na Mein.goethe.de i odmah streamajte.

Uživajte u pretraživanju ove filmske ponude i u otkrivanju zanimljivih filmova!