Aktivizam, Inicijative, Nekategorizirano

Indiegogo akcija "Podržite #SelimoRodu"


Udruga Roditelji u akciji od Grada Zagreba na korištenje je dobila prostor u kojega planiraju useliti svoj ured, Rodino gnijezdo.
Pokrenule su Indiegogo kampanju, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
Rodino gnijezdo je mjesto okupljanja članica i članova Rode i mjesto gdje Rode dolaze na posao. To je mjesto na kojem se svakodnevno smišljaju i provode akcije za dostojanstvenu trudnoću, roditeljstvo i djetinjstvo.
Kako bi naša velika Roda mogla smjestiti zaposlenike, volonterke i volontere, sve naše aktivnosti, roditelje – korisnike naših aktivnosti, sve naše ideje i planove, nužno je preseljenje u novi prostor, koji smo dobile, ali koji treba urediti i prilagoditi našim i vašim potrebama.

U proces uređenja ulazimo s ograničenim vremenom, velikim entuzijazmom i našim rukama spremnim brusiti, bojati, slagati, čistiti, te s budžetom jako ovisnim o vašim donacijama.

Svojom donacijom pomozite urediti novo Rodino gnijezdo kako bismo mogle nastaviti mijenjati društvo u Hrvatskoj.
Indiegogo kampanja je pokrenuta (http://bit.ly/2gaoxCR) i trebamo (svaku) vašu pomoć kojom možete doprinijeti – male, velike i srednje donacije privatnih osoba, lobiranje tvrtki za donacije, dijeljenje informacije – sve to će nam pomoći da dođemo bliže cilju – većem i boljem prostoru u kojem možemo efikasnije raditi s roditeljima i za roditelje cijele Hrvatske.
Prikupljanje traje do 30. studenog, a detalje potražite na FB eventu.