EHO, Nekategorizirano

Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji” prikupio 1.252 eura za istraživanje ozljeda leđne moždine

Foto: Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji”

Na Wings for life utrci Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji” prikupio 1.252 eura za istraživanje ozljeda leđne moždine

Ovogodišnji Wings for life zbog pandemije nije održan u Zadru, već je održan na raznim lokacijama diljem Hrvatske pa je tako stigao i u Veliku Goricu.

Velikogorički tim Judo kluba osoba s invaliditetom “Fuji”  od 45 ljudi, koji je okupila Marina Drašković, ovaj je put trčao preko aplikacije, ali to ih nije omelo da obore brojne rekorde.

– Iako smo mislili da ćemo imati jako malo članova u timu, to se nije dogodilo. Vjerojatno najzaslužnija za to je Suzana Majstorović, koja je svoje kolege trkače neumorno pozivala da nam se priključe. Hvala Suzana što si pomogla da Fuji tim prikupi 1.252 eura za istraživanje ozljeda leđne moždine.

– O reultatima i rekordima posebno nećemo jer je aplikacija malo zapinjala. Samo ćemo izdvojiti Mariju Martinović, uskoro našu službenu klupsku psihologicu koja je sama u kolicima prešla 6.19 kilometara! Mare, kapa do poda!

– Nemamo fotke svih članova tima, ali svakome se od srca zahvaljujemo na trudu, na svakom kilometru i svakoj kapljici znoja. Fuji tim je zbog vas ispunio svoju misiju.

– S nestrpljenjem očekujemo 09. svibnja 2021. i utrku u Zadru na kojoj će još više Fuji članova imati priliku sudjelovati u ovoj baš posebnoj utrci – poručili su iz Judo kluba Fuji na svojoj Facebook stranici.

Anita Blažinović, In portal/CD