Aktivizam, Nekategorizirano

Konferencija mama poduzetnica

women-1500x1000Konferencija mama poduzetnica će se održati u utorak, 25. rujna u 9 sati u Zagrebačkom inovacijskom centru u paviljonu 12 Zagrebačkog velesajma.

Konferencija mama poduzetnica razvila se iz konferencije Kako pokrenuti i voditi posao od kuće. Naime, tijekom četiri godine postojanja ta je konferencija mnoge žene potaknula na poduzetništvo i omogućila im da lakše svladaju prve poduzetničke korake.

Kako su se razvijali njihovi poslovni, ali i osobni životi, mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria uvidjela je niz specifičnih izazova s kojima se poduzetnice suočavaju. Među njima je i majčinstvo.

Zato im predstojeća konferencija, uz niz korisnih predavanja za razvoj poslovanja, donosi i nadahnjujuće govore poduzetnica iza kojih je kako poslovni uspjeh, tako i ispunjeno roditeljstvo.

Uoči početka konferencije obratit će Vam se:

Ivana Matić, osnivačica mreže Women in Adria: Izazovi ženskog poduzetništva

Kristina Ercegović, pokretačica Business Caféa i autorica knjiga o poduzetništvu: Najjači si kad si svoj – odnos osobnog te razvoja tvrtke

Vedrana Džanić, osnivačica Dječjeg vrtića Čigra: Predškolski odgoj u Hrvatskoj – prate li vrtići suvremene potrebe roditelja, posebno poduzetnica i poslovnih žena

Maja Šesnić, direktorica EdukaCentra i majka petero djece: Vlastito iskustvo poduzetništva i majčinstva

Pored gore navedenih na konferenciji će govoriti i:

Zorica Brašnić-Brečić, Rhea savjetovanje: Financije za nefinancijašice

Petra Stanković, Inspiric: Kako uz društvene mreže biti korak ispred

Diana Kobas Dešković: Misli i radi veliko

Ana Milas: Vlastito iskustvo poduzetništva i majčinstva

Konferencija je posebna po tome da poduzetnice mogu doći i s djecom. Ona do tri godine s mamama mogu slušati predavanja, a za stariju djecu je pripremljen zanimljiv program koji će voditi odgojiteljice Dječjeg vrtića Čigra.