Nekategorizirano

Objavljena Odluka o financiranju za poziv Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti u zajednicu kroz šport

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao Posredničko tijelo razine 1, u okviru otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.02.1.1.08. „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport, ukupnog iznosa 50.000.000,00 kn, donijelo je 1. Odluku o financiranju ukupne vrijednosti 23.512.801,07 kn, od kojih bespovratna sredstva iznose 22.728.010,02 kn.

Opći cilj Poziva:
Povećati uključenost djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti i/ili osoba s invaliditetom u zajednicu kroz šport

Specifični ciljevi poziva:
1.Povećati dostupnost besplatnih športskih sadržaja s ciljem uključivanja djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti.
2.Poboljšati pristup i sudjelovanje u športskim sadržajima za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju s ciljem povećanja socijalne uključenost.

Odluka o financiranju