Aktivizam, Nekategorizirano

Otvoren poziv za dodjelu besplatnih termina u Pogonu Jedinstvo u 2021. godini

Otvoren je poziv za dodjelu besplatnih termina za kazališne i plesne produkcije te umjetnička istraživanja u prostorima Pogona Jedinstvo u 2021. godini.

Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade poziva udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince da se prijave za besplatno korištenje termina za kazališne i plesne produkcije te umjetnička istraživanja u prostoru Jedinstva u 2021. godini.

Prijaviti se mogu nove domaće produkcije i umjetnički istraživački projekti, koji se mogu okarakterizirati kao suvremeno progresivno kazalište; suvremeni ples; novi cirkus; eksperimentalni i/ili hibridni izvedbeni projekti.

Nove domaće produkcije realizirat će se u velikoj, a umjetnički istraživački projekti u maloj dvorani Pogona Jedinstvo. Odabrani projekti mogu koristiti prostor i svu tehničku opremu i to najviše 20 besplatnih termina (dana), najviše 6 sati dnevno. Za odabrane projekte bit će osigurana osnovna podrška promocije putem interneta i drugih redovnih promotivnih alata Pogona. Organizator programa samostalno organizira prodaju ulaznica i zadržava cjelokupni prihod.

Rok za prijavu projekta je 15. rujna 2020., a sve informacije o uvjetima natječaja dostupne su na poveznici.