Aktivizam, Nekategorizirano

Poziv fotografima za sudjelovanje na radionicama i izložbi HDLU-a Zagreb

262HDLU Zagreb poziva na iskazivanje interesa za sudjelovanje na fotografskim kolonijama i na izložbi ‘Animalizam u hrvatskoj fotografiji’.

Tijekom protekle tri godine, HDLU Zagreb organizirao je nekoliko jednodnevnih ”Free spirit” fotografskih kolonija, koje su bile posvećene fotografiji prirode, ptica i životinja.

U 2019. godini Udruga planira okupiti ljubitelje fotografije na fotografskim radionicama i jednodnevnim fotografskim kolonijama, kao uvod u veliku fotografsku izložbu koja će se organizirati 2020. godine, sa nazivom ”Animalizam u hrvatskoj fotografiji”.

Naredne radionice bit će posvećene fotografiranju ptica u prirodi u različitim godišnjim dobima, pri čemu će dio umjetnika koji se javi za suradnju biti predstavljan na portalu ”Zagrebački likovni umjetnici”, a dio će biti uvršten u spomenutu fotografsku izložbu.

HDLU Zagreb poziva fotografe koji se bave fotografijom prirode, te su zainteresirani za fotografske radionice, jednodnevne ”Free spirit” fotografske kolonije, kao i za sudjelovanje na predstojećoj izložbi ”Animalizam u hrvatskoj fotografiji”, da se jave na mail udruge: hdlu.zagreb@outlook.com – te pošalju kratak životopis uz neke svoje karakteristične fotografije sa motivima živog svijeta u prirodi. Mogu se javiti fotografi iz svih hrvatskih strukovnih udruga, kao i oni koji nisu u nikakvim udrugama.

Opširnije:
https://hdlu-zagreb.hr/