Aktualno, Nekategorizirano

Radionica financijske pismenosti: Toni Milun ponovno u Klubu Zona!

milun_fotoPopularni matematičar Toni Milun će i u trećoj sezoni gostovati u Klubu Zona. Trosatna radionica financijske pismenosti održat će se u dvije grupe – u petak, 7. travnja, u 17 sati te u subotu, u 10 sati. Sudjelovanje je besplatno, no obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klub.infozona.hr

Razlike i izbor mirovinskih stupova, zamke kredita, gotovina, kredit ili leasing kod kupnje automobila, ulaganje i štednja, odgovorno vođenje kućnih financija i povrat poreza tek su neke od ponuđenih tema, a sadržaj radionica će se prilagoditi interesu sudionika pa je pri rezervaciji mjesta na klub.infozona.hr obavezno i ispunjavanje kratkog upitnika.

Simpatični profesor matematike popularnost je počeo stjecati jednostavnim objašnjenjima složenih matematičkih zadataka koja je objavljivao na internetu. Veliku pozornost javnosti privukao je i kada je ukazao na problem da niti zaposlenici banaka ne znaju sve o kreditima koje nude te je i tada u Klubu Zona održao prigodnu radionicu.