Aktivizam, Nekategorizirano

Radionica online funkcioniranje timova

U sklopu projekta “ZVONO – Znanjem i vještinama osnažujemo nevladine organizacije” udruga B.a.B.e. Budi aktivna. Budi emancipiran. u partnerstvu s Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima i Vukovarsko-srijemskom županijom organizira Radionicu online funkcioniranja timova.

Radionica će se održati online, putem Zoom aplikacije, dana 3. svibnja 2023. Radionica će biti fokusirana na prezentaciju alata i aplikacija za online funkcioniranje timova/home office-a (prezentacija funkcionalnosti platformi za online sastanke Skype/Zoom/Teams), ali i alata za online vođenje projekata i komunikaciju projektnih timova npr. Slack i Trello.

Nakon provedene radionice, uz pomoć voditelja radionice, sudionici će imati mentorsku podršku u uspostavi funkcionalnog i učinkovitog rada na daljinu.

Trajanje projekta “ZVONO – Znanjem i vještinama osnažujemo nevladine organizacije” je 15 mjeseci, a provodi se na području Vukovarsko-srijemske županije. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, ukupna vrijednost iznosi 63 393,24 eura, odnosno 477.636,38 kuna.

Za uključivanje u projekt možete se obratiti na e-adresu: sigurnakucavsz@babe.hr ili pzs@pzs.hr.

Više o projektu: babe.hr

Više: Facebook najava