Aktualno, Nekategorizirano

Udruga B.a.B.e. poziva na radionicu mapiranja potreba lokalne zajednice u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Udruga B.a.B.e. Budi aktivna. Budi emancipiran. poziva sve zainteresirane predstavnike/ice institucija i organizacija s područja Vukovarsko-srijemske županije na „Radionicu mapiranja potreba lokalne zajednice u kojoj djeluju OCD-i u kontekstu kriznih situacija“ u sklopu projekta “ZVONO – Znanjem i vještinama osnažujemo nevladine organizacije”.

Edukacija će se održati online, putem Zoom aplikacije u utorak, 22. studenog 2022., u trajanju od 9,00h do 13,00h, putem poveznice na Zoom: https://us06web.zoom.us/j/87577440457

Za sva pitanja i uključivanje u projekt možete nam se obratiti na e-adrese: sigurnakucavsz@babe.hr ili pzs@pzs.hr ili pregled na www.babe.hr ili www.pzs.hr, kontakt osobe: Ivana Sučić i Miren Špek, koordinatori projekta.

Nositeljice projekta su B.a.B.e. Budi aktivna. Budi emancipiran., a provodi se u partnerstvu s Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima i Vukovarsko-srijemskom županijom.

Trajanje projekta “ZVONO – Znanjem i vještinama osnažujemo nevladine organizacije” je 15 mjeseci, a isti se provodi na području Vukovarsko-srijemske županije. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, a ukupna vrijednost iznosi 477.636,38 kuna.

Facebook najava