Nekategorizirano, Rad udruga

U okviru projekta “Školontiranje” održava se dvodnevna volonterska akcija u Vinkovcima

U okviru projekta “Školontiranje”, koji za cilj ima povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa, posebice programa školskog volontiranja i volontiranja u zajednici, započela je provedba niza školonterskih akcija u organizaciji novoosnovanih školskih volonterskih klubova, odnosno osnovnih i srednjih škola uključenih u provedbu projekta i PRONI Centra za socijalno podučavanje.

Tako će u organizaciji Školskog volonterskog kluba „ Zvrk“ Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci u Vinkovcima, biti održana dvodnevna školonterska akcija s početkom 30. svibnja 2018. godine, u 13 sati.

Akcija će biti organizirana u neposrednoj blizini škole – na školskim sportskim terenima poznati kao Nonini tereni, a ima za cilj, osim samog uređenja, kroz postavljanje novih sprava unaprijediti kvalitetu provedbe sportsko-tjelesnih aktivnosti, kako za učenike škole, tako i za građane ovog dijela grada.

U volonterskoj akciji sudjelovat će učenici – članovi Školskog volonterskog kluba te profesori škole.

Projekt “Školontiranje”, u partnerstvu s odgojno-obrazovnim ustanovama – Ekonomska škola Vukovar, Osnovna škola Nikole Andrića Vukovar i Tehnička škola Sisak te organizacijom civilnog društva – Volonterski centar Osijek, provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje. (Izvor:PRONI)

Više informacija o projektu “Školontiranje” pronađite ovdje.