EHO, Nekategorizirano

Udruga Geminianum i Općina Žminj pozivaju na radionice fotografije i slikarstva

Udruga Geminianum iz Žminja i Općina Žminj organiziraju profesionalno vođene radionice fotografije u sklopu projekta „Revitalizacija baštine žminjske čakavštine“ koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva Umjetnost i kultura online.

Tim povodom pozivaju se svi mladi do 25 godina sa područja Općine Žminj da sudjeluju na radionicama.

U planu je održavanje sljedećih radionica:

Radionica fotografije – 10 osoba mlađih od 25 godina sa područja Općine Žminj, pod vodstvom Studio11 iz Pule. Radionice se održavaju online, jednom tjedno u trajanju od 60 min, ukupno 12 radionica. Radionice počinju početkom prosinca 2022. godine.

Radionica slikarstva – 10 osoba mlađih od 25 godina sa područja Općine Žminj, pod vodstvom Anite Pilat. Radionice se održavaju online, jednom tjedno u trajanju 180 min, ukupno 14 radionica. Radionice počinju početkom veljače 2023. godine.

Radionica fotografije – 10 osoba mlađih od 25 godina sa područja Općine Žminj, pod vodstvom Studio11 iz Pule. Radionice se održavaju online, jednom tjedno u trajanju 60 min, ukupno 12 radionica. Radionice počinju krajem veljače 2023. godine.

Sve radionice vode profesionalci koji se bave navedenim djelatnostima. Radionice su besplatne, a cjelokupna oprema i materijal potreban za izvođenje programa je osiguran tako da polaznici ne moraju nabavljati svoju opremu (fotoaparate, laptope, dronove, adobe lightroom software, slikarski pribor niti materijal).

Prijave treba slati na e-adresu: udrugageminianum@gmail.com.

Više o projektu: https://www.facebook.com/udrugageminianum