EHO, Nekategorizirano

Zdravstvena predavanja u Društvenom centru Prečko

Nakon kratke pauze prošli tjedan, Društveni centar Prečko danas nastavlja sa zdravstvenim predavanjima. Predavači Igor Ivaniček, bacc. med. techn. i dr. sc. Sebastijan Orlic pripremili su korisne i zanimljive zdravstvene teme. Tako će danas u 16 sati Igor Ivaniček održati predavanje “Prva pomoć za laike”. 16. ožujka 2021. u 15 sati dr. sc. Sebastijan Orlic “Izazovi modernog doba – hranom i tjelesnom aktivnosti protiv pretilosti i drugih zdravstvenih problema uzrokovanih modernim životnim stilom.
Predavanje “Što možemo učiniti s ciljem prevencije zaraznih bolesti” najavljeno je za 25. ožujka 2021. u 16 sati, a održat će ga Igor Ivaniček, bacc. med. techn. I na kraju mjeseca, 30. ožujka 2021. u 15 sati dr. sc. Sebastijan Orlic održat će predavanje “Zdravlje imunosnog sustava i jetre – najveći izazovi svake zime i proljeća.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Prijave se šalju na adresu e-pošte: dcprecko@gmail.com ili mobitel 091 924 6563.

Matica umirovljenika Hrvatske i partneri Hrvatski zbor fizioterapeuta, Institut za razvoj tržišta rada te Grad Zagreb u suradnji sa stručnim timom predavača osmislili su koncept i program Društvenog centra Prečko koji u okviru istoimenog projekta sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta Društveni centar PREČKO pridonijeti rješavanju problema nedovoljno razvijenih usluga za starije osobe, umirovljenike, nezaposlene te djecu i mlade u zapadnom dijelu Grada Zagreba.

Projekt je odobren za sufinanciranje na pozivu na dodjelu bespovratnih sredstava “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice” i njegova provedba je započela početkom lipnja ove godine a trajat će dvije godine, do lipnja 2022.

Opširnije o događanjima u Društvenom centru Prečko