Aktivizam, Nekategorizirano

Zovi čovika: Pozovite kvalitetne kandidate da se prijave za izbore za Nadzorni odbor Hajduka!

Naš_Hajduk_2018_Zovi_čovika_1200x1200px_Facebook-Instagram_BiciklistPred članovima Hajduka učlanjenima preko Udruge Naš Hajduk i partnerskih Društava prijatelja Hajduka su izbori za novi Nadzorni odbor, a imena onih koji će ga činiti biti će poznata do kraja godine.

Što se bira? Nadzorni odbor.
Tijelo koje je u klubu zaduženo za nadzor rada uprave i praćenje realizacije zacrtanih ciljeva, a koje se ne miješa u operativni rad kluba i time se garantira njegova zakonom i Statutom propisana funkcija.

Tko bira? Članovi.
Nadzorni odbor biraju članovi kluba učlanjeni preko Udruge Naš Hajduk i partnerskih Društava prijatelja Hajduka na izborima koji se provode po najvišim mogućim standardima i kao takvi su avangarda. Ujedno su i rijetko viđen primjer demokracije u Hrvatskoj.

Što članovi trebaju raditi?
Članovi su već više puta pokazali da kad je Hajduk u pitanju, nema toga što ne bi učinili.

I evo, vrlo važan zadatak.
Ako znate nekoga tko je stručan i profesionalan, zna pratiti viziju i strategiju u skladu za zakonima i transparentnošču. Nekoga tko je odgovoran, moralan i zna kako spriječiti sukoba interesa. Netko neovisan, tko će beskompromisno tražiti od ljudi u klubu da se napravi sve u svrhu očuvanja ugleda i tradicije Hajduka – pozovite ga da se javi na natječaj koji će biti raspisan uskoro. Ukoliko potencijalni kandidat ima pitanja ili nedoumica slobodno se može javiti i u Udrugu Naš Hajduk za sve dodatne informacije.

Koliko dobar Nadzorni odbor ćemo imati, ovisi isključivo o svima nama!
Koliko će znati razlikovati upravljanje od nadziranja, koliko će funkcionirati kao uspješan, skroman i stručan tim, odgovornost je svih nas!
Nađimo one koji će nas predstavljati dostojnNO i odgovorNO – to Hajduku treba! (Izvor: Udruga Naš Hajduk)