Aktualno, Inicijative, Nekategorizirano

Podrži akciju učlanjivanja štićenika doma Maestral i udruge Srce u HNK Hajduk

bisrc28119Humanitarni klub navijača “Bilo srce” i udruga Naš Hajduk pokrenuli su akciju pod sloganom “I bilo srce je član Hajduka”, a čiji je cilj prikupiti sredstva za učlanjivanje štićenika doma Maestral i udruge Srce u HNK Hajduk Split.

– Akcija se provodi u sklopu EU projekta “Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja”, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Splitu, a projekt je u sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, odobren na pozivu Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja. Želja je učlaniti štićenike do Hajdukovog rođendana te im tako omogućiti da postanu dio hajdučke obitelji, objasnili su organizatori.

Sudjelovati se može na nekoliko načina:

• uplatom na članski račun HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) ili skeniranjem barkoda (HR8724070001500328042)

Model plaćanja je HR00, a poziv na broj primatelja možete upisati današnji datum u obliku 28012019,

• putem deviznog članskog računa HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) HR0824070001100578690 SWIFT: OTPVHR2X

• direktno u Odjelu za članstvo na Poljudu, radnim danom od 08:00 – 20:00 sati

• na terenskim akcijama učlanjivanjima gdje će biti prisutni djelatnici Odjela za članstvo

Svi donatori koji se uključe u akciju u Odjelu za članstvo će kao prigodnu zahvalu dobiti narukvicu Bilo srce.

Humanitarni klub navijača Hajduka “Bilo Srce” je osnovan s ciljem pružanja pomoći i financijske potpore nezbrinutoj djeci, mladima, siromašnima, socijalno ugroženima i stradalnicima Domovinskog rata, kao i ostaloj djeci i mladeži s posebnim potrebama. Također, cilj je promicanje interesa i razvitka vrijednosti HNK Hajduk Split I KN Torcida Split.

Do sada je organizirano više desetaka akcija među kojima se ističu “Ako si tužan i nemo’š na Poljud doć” te stipendiranje navijača Hajduka. (Izvor: split.com )