Aktivizam, Nekategorizirano

Kreće Jesenski eko-seminar Zelene akcije

U utorak, 5. studenog, počinje Jesenski eko-seminar Zelene akcije. Prvo predavanje na temu “Uvod u eko-aktivizam” održat će Željka Leljak Gracin, predsjednica Zelene akcije.

Sva predavanja se održavaju utorkom i četvrtkom u 18:00 sati u prostorijama Zelene akcije, (Frankopanska 1, Zagreb). Sav sadržaj je besplatan i otvoren za sve te nisu potrebne prethodne prijave, osim za Vikend radionicu (bit će naknadna obavijest).

Jesenski eko-seminar najstarija je edukativna aktivnost Zelene akcije te se održava redovito već 22 godine. Cilj Eko-seminara je obrazovati i informirati građane i građanke o problemima održivosti i zaštite okoliša, ali i potaknuti na kritičko razmišljanje i djelovanje.

Seminar se sastoji od serije predavanja te nije obavezan dolazak na sva, već se svako predavanje može odslušati i samostalno.

Eko-seminar završava Vikend radionicom na kojoj će polaznici_e naučiti malo više o jednom aktualnom problemu zaštite okoliša ili održivosti, steći znanje o kreiranju zagovaračkih kampanja te isplanirati i izvesti jednu akciju. Najaktivniji i najučestaliji polaznici i polaznice eko-seminara će biti primljeni na Vikend radionicu.
Cijeli program nalazi se ovdje: https://zelena-akcija.hr/hr/opcenito/najave/najava_jesenski_eko_seminar_2019

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/3193108704095270/