Aktivizam, Nekategorizirano

Ljetni kamp Hawk City 2019.

U Jastrebarskom će se u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe tijekom srpnja i kolovoza 2019. već treću godinu zaredom održati Ljetni kamp Hawk City, priopćili su iz Kazalište Škrabe.

Prvi dio “kampiranja” namijenjenog djeci i mladima od 5 do 15 godina bit će u utorak 23, srijedu 24. i četvrtak 25. srpnja, a mlade “kampere” roditelji za sudjelovanje mogu prijaviti do ponedjeljka, 22. srpnja na mail kazaliste.skrabe@gmail.com.

Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina na svježem zraku organiziraju Ljetni kamp Hawk City, a ove godine Kamp će se održati na raznim lokacijima u Jastrebarskom, i to u više termina u srpnju i kolovozu, sredinom ljetnih školskih praznika.

U sklopu Ljetnog kampa Hawk City djeca i mladi bavit će se glumom, scenskim pokretom i plesom, kreativnim pisanjem (i čitanjem), istraživanjem prirode (izleti, piknici i pustolovine na livadi, u šumi, na svježem zraku), izradom kazališnih rekvizita i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima.