EHO, Nekategorizirano

Društveni centar Šibenik objavio kalendar aktivnosti za studeni

Društveni centar Šibenik objavio kalendar aktivnosti za studeni. Sve aktivnosti dio su istoimenog projekta čiji je nositelj udruga mladih ”Mladi u Europskoj uniji”, a partneri na projektu su Veleučilište u Šibeniku i Grad Šibenik.

Projekt je ugovoren za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda temeljem poziva na dodjelu bespovratnih sredstava “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”.

Tijekom listopada u društvenom centru Šibenik građani su imali priliku sudjelovati na audiovizualnoj radionici, likovnoj radionici, radionici francuskog jezika, radionice managementa volontera te su imali priliku upoznati se s belgijskom kulturom i poviješću, pogledati utakmice Lige nacija ili se pak opustiti uz partiju stolnog nogometa.

Studeni započinje s ekološkom radionicom tijekom koje će sudionici moći naučiti proceduru reciklaže papira. Prijavni obrazac možete pronaći na linku. Tijekom svi zainteresirani imati će priliku učiti francuski jezik, kuhati ili pak odgledati utakmicu uz ugodno druženje. Također od nedavno se mogu i posuđivati knjige u društvenom centru Šibenik, kao i ostaviti knjigu ukoliko vam nije potrebna. Sve aktivnosti društvenog centra u potpunosti su besplatne te su otvorene svim zainteresiranima uz prethodnu najavu. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika na aktivnostima je ograničen.

Raspored radionica dostupan je ovdje.