Aktivizam, Nekategorizirano

Foto natječaj ‘Naša Europa’

Proslavimo 9. svibnja, Dan Europe, slaveći njezine ljepote i raznolikosti! Sudjelujte na foto natječaju #našaEuropa i osvojite promo pakete EU2020HR.

U danima kada su nam putovanja i druženja svedena na minimum, pozivamo vas da obilježite Dan Europe fotografijama koje slave europske prirodne, kulturne, povijesne, gastronomske ili bilo koje druge specifičnosti. Prisjetite se trenutaka u kojima ste osjećali Europljaninom, bilo na svojim putovanjima ili u vlastitom dvorištu, u izlascima s prijateljima ili večerama u dvoje, na studentskim razmjenama ili poslovnim sastancima…

Pošaljite svoju fotografiju pod naslovom #našaEuropa na media@mvep.hr, zajedno s imenom i prezimenom autora fotografije te opisom fotografije (kada i gdje je fotografija snimljena) do 8. svibnja 2020. do 12 sati.

Žiri će tri najbolje fotografije nagraditi promo paketima Hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Pobjedničke fotografije će biti proglašene 9. svibnja na web stranicama i društvenim mrežama EU2020HR (Facebook, Instagram, Twitter).

Foto natječaj #našaEuropa organizira Tajništvo hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije u suradnji s Predstavništvom Europske komisije i Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj povodom obilježavanja Dana Europe. Prije 70 godina, tog dana predstavljena je Schumanova deklaracija kojom su udareni temelji Europske zajednice za ugljen i čelik iz koje je kasnije izniknula i Europska unija.

Više o propozicijama natječaja pročitajte OVDJE!