Aktivizam, Nekategorizirano

Za fotografiju s Erasmusa možete osvojiti električni romobil i druge nagrade

Povodom 35. rođendana Erasmus+ programa, studenti mogu pokazati ekološku osviještenost i osvojiti nagrade. Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Erasmus studentskom mrežom raspisala je natječaj #GreenErasmusMoments.

Studenti koji žele sudjelovati trebaju na nekom od svojih profila na društvenim mrežama (Facebook, Instagram ili TikTok) do 31. svibnja 2022. objaviti fotografiju ili video iz razdoblja razmjene. Na fotografiji ili videu treba biti dočarana situacija zelenih (ekoloških) aktivnosti i navika koje su studenti provodili tijekom Erasmusa.

Prva nagrada za najbolju fotografiju ili video je električni romobil, druga poklon-bon Iglu Športa od 1000 kuna, a treća poklon paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Objava mora biti javno podijeljena s navedenom lokacijom i datumom, a u opisu moraju biti oznake #FotoVideoNatječaj, #GreenErasmusMoments i #ESNcroatia i označena Erasmus studentska mreža Hrvatska (Facebook: Erasmus Student Network Croatia; Instagram i TikTok: @esncroatia) i Agencija za mobilnost i programe Europske unije (Facebook: @AgencijaZaMobilnostIProgrameEU; Instagram: @ampeu.hr).

Objave će ocjenjivati stručno povjerenstvo po kriterijima originalnosti, povezanosti s temom i kvaliteti. (Izvor: Ampeu )