Aktivizam, Nekategorizirano

Lakše uključivanje gluhih i nagluhih mladih osoba u organizacije – trening za mentore

Za sve osobe koje mentoriraju mlade bilo kao volontere, suradnike ili radnike, do kraja ove godine u digitalnom YIHR.hubu organiziramo seriju kratkih treninga o inkluziji ranjivih mladih u njihove aktivnosti.

Mentori i mentorice mogu sudjelovati samo na jednom ili na svim treninzima u ovogodišnjem ciklusu, a po završetku ciklusa dobit će potvrde o sudjelovanju.

Posljednji trening bit će na temu ‘Lakše uključivanje gluhih i nagluhih mladih osoba u organizacije’, a vodit će ga Tea Domin, Ivona Mlakar i Justina Zajc iz Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih.

Trening će se održati u četvrtak 9.12.2021. od 14 do 16h. 

Broj mjesta na treningu je ograničen, a prijaviti se može do 8.12.2021 do 16h. Poveznica na trening bit će poslana do 17h toga dana.

Link za registraciju: https://bit.ly/3xznOAg

Više informacija dostupno je na: http://yihr.hr/hr/yihr-hub-online-trening-za-usavrsavanje-osoba-koje-rade-s-mladima-lakse-ukljucivanje-gluhih-i-nagluhih-mladih-osoba-u-organizacije/

Projekt Social Innovators je financiran od strane Islanda, Norveške i Lihtenštajna kroz EEA and Norway Grants Fond za zapošljavanje mladih.  (Izvor: YIHR – Youth Initiative for Human Rights)