Aktivizam, Nekategorizirano

Poziv na Karijerni speed dating za udruge i mlade

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva na Karijerni speed dating za udruge i mlade, koji će se održati u četvrtak 7. travnja 2022. od 15.30 do 17 sati u Studentskom centru (SC), Savska cesta 25, Zagreb.

Ovaj događaj namijenjen je organizacijama civilnog društva i studentima te nezaposlenim mladima zainteresiranima za rad, praksu i volontiranje u civilnom sektoru.

Ako je vaša organizacija zainteresirana za sudjelovanje na Speed datingu, molimo vas da ispunite ovaj prijavni obrazac:
https://forms.gle/hkTRnZE2iZMXE9qEA

Sve informacije o događaju dostupne su na mrežnoj stranici YIHR-a.

Ovaj aktivnost dio je projekta Social Innovators, čiji je cilj utjecati na lakše zaposlenje mladih koji su stekli obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te promovirati zapošljavanje u udrugama kao mjestima gdje mladi mogu naučiti nove vještine i znanja i kao atraktivnog okruženja za rad, učenje i održiv doprinos zajednici. Osim toga, projekt želi potaknuti razvoj socijalnih inovacija. Projekt u Hrvatskoj koordinira Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR), a on se zajedno s ovim edukacijskim programom odvija još i u Sloveniji te Bugarskoj, uz podršku norveških ekspertnih partnera.

“Social Innovators je financiran od strane Islanda, Norveške i Lihtenštajna kroz EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.