Hrvatska, Nekategorizirano

Nacionalna zaklada održava jednodnevnu radionicu podrške prijaviteljima

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva organizira jednodnevnu radionicu podrške prijaviteljima na Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga za Poziv „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskog socijalnog fonda čije je Posredničko tijelo razine 1 Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Jednodnevne radionice održat će se dana 24. siječnja 2019. godine istovremeno u Rijeci, Osijeku i Splitu, u prostorijama regionalnih podružnica Nacionalne zaklade. Opći je cilj ovoga Poziva povećati raspon usluga organizacija civilnoga društva koje su od općeg interesa za građane kojima se unapređuje kvaliteta življenja u lokalnoj zajednici, dok su specifični ciljevi unaprijediti suradnju OCD-a i lokalne zajednice u korištenju javnih prostora, povećati iskorištenost javnih prostora za društveni život na lokalnoj razini kroz civilno-javna partnerstva i međusektorsku suradnju te unaprijediti kapacitete OCD-a za lokalni razvoj vođen zajednicom.
Pozivamo sve zainteresirane da dostave ispunjeni prijavni obrazac i sudjelovanjem na radionici podrške prodube svoje znanje o Uputama za prijavitelje i načinu prijave projektnih prijedloga.
Očekivano trajanje radionica je od 9.00 do 16.30 sati.
Zbog ograničenog kapaciteta prostora u regionalnim podružnicama, moguće je sudjelovanje najviše do dvadeset (20) osoba u svakom gradu.
Ljubazno molimo preuzmite prijavni obrazac za radionicu u svojoj regiji i dostavite ga na adresu e-pošte i u roku sukladno navedenom u pojedinom prijavnom obrascu.
Regionalna podružnica NZRCD Rijeka, Ulica žrtava fašizma 2 – prijavni obrazac Rijeka, program Rijeka
Regionalna podružnica NZRCD Osijek, Ulica Republike Hrvatske 26 – prijavni obrazac Osijek, program Osijek
Regionalna podružnica NZRCD Split, Osječka ulica 16 – prijavni obrazac Split, program Split