Aktualno, Nekategorizirano

Najava zdravih zdravstvenih događanja – Istraži i očuvaj zdravlje

U sklopu provedbe europskog projekta Popularizacijom STEM-a do očuvanja javnog zdravlja, Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa organizira zdrave znanstvene događaje za djecu, mlade i odrasle pod nazivom Istraži i očuvaj zdravlje, navodi se na Facebook stranici projekta.

Riječ je o besplatnim radionicama sa zanimljivim, zdravstvenim i znanstvenim temama prilagođenim djeci, mladima i odraslima koje na zabavan način populariziraju STEM područja biomedicine i zdravstva.

Jednodnevne radionice će se organizirati u Bjelovaru, Novoj Gradišci, Gospiću, Sisku, Čađavici, Vukovaru, Gradini, Slavonskom Brodu, Iloku, Čazmi, Glini i Otočcu.

Plan održavanja radionica pratite u našem Kalendaru događanja te u objavljenim događanjima na facebook stranici https://www.facebook.com/stem.huhiv.hr/events/.

Besplatnu radionicu održati će vam stručnjaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i udruge HUHIV.

Dobrodošli su svi, mladi, roditelji sa djecom, bake i djedovi, učitelji i profesori sa svojim razredima… kojima ćemo približiti znanstvene aspekte praćenja zaraznih bolesti i očuvanja zdravlja uz pomoć znanstvenih činjenica i dosega, sa svrhom promicanja znanstvene pismenosti i znanstvenog načina razmišljanja u prosuđivanju i rješavanju problema pojedinaca i društva – zaključuje se u pozivu.

Kalendar radionica

Besplatnu radionicu održat će stručnjaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i udruge HUHIV.

Više informacija o događanjima potražite na stranici https://stem.huhiv.hr/