Aktivizam, Nekategorizirano

Ne propustite ovogodišnju IX. SMOTRU filmova Kino kluba Split

U petak 16. listopada i subotu 17. listopada održat će se deveta po redu SMOTRA recentnih filmova nastalih u produkciji i koprodukciji kluba. Ulaz na sva događanja je slobodan.

Uz atraktivni edukativni program za javnost, Kino klub Split najavljuje i poziva sve zainteresirane da dođu na devetu po redu klupsku SMOTRU koja će se održati u petak 16. i subotu 17. listopada. Predstavit će se predstaviti filmovi nastali u produkciji i koprodukciji kluba u prethodnoj godini, što uključuje ukupno trideset i šest različitih uradaka igrane, eksperimentalne i dokumentarne vrste te glazbenih i promotivnih videa. Ovo dvodnevno dinamično događanje odvijat će se u nekoliko termina i na nekoliko lokacija, dok će večernji dio programa biti prikazan u Amfiteatru Doma mladih uz poštivanje epidemioloških mjera. Detaljni raspored ovogodišnje SMOTRE, koja je dio 8. Festivala nezavisne kulture – Platformata i organizira se u suradnji s Platformom Doma mladih, možete pronaći na stranici kluba.

Kao i prethodnih godina program ravnopravno prikazuje filmove mladih autora, amaterske, radioničke i profesionalne produkcije i koprodukcije. Filmovi su se najčešće snimali u suradnji s Blankom, Akademijom dramske umjetnosti u Zagrebu i Umjetničkom akademijom u Splitu, a ukupno trajanje programa dostiže gotovo šest sati.

Nakon završetka službenog programa u subotu, druženje će se nastaviti u atriju Doma mladih na 1. katu uz filmsku glazbu DJ Coke

Ulaz je besplatan, uz obavezno poštivanje mjera za sprječavanje širenja bolesti COVID-19.

Poveznica na Facebook događanje.