Aktualno, Nekategorizirano

Novi modul radionica Audio produkcije na Maloj Sceni HD

Savez udruga KAoperativa organizira novi modul radionica audio produkcije koje će se održati 05. i 06. srpnja na Maloj Sceni HD, navodi se u pozivu KAoperative.

Radionice audio produkcije nastavljaju se na prošlogodišnje Močvarine putujuće radionice tehničke produkcije kako bi se polaznici/ce upoznali s osnovama tehničkog posla te kako bi dobili praktično znanje s kojim će kroz vrijeme i sami biti u mogućnosti odrađivati osnovne poslove koncertne, klubske i scenske produkcije.

Voditelj radionica je Filip Pacak, tonski tehničar kluba Močvara u Zagrebu. Završio je preddiplomski studij na SAE Institutu u Ljubljani te je radio na raznim vrstama tonskog posla (TV, radio, studio, koncerti, filmovi…). Uspješno vodi radionice zadnje 4 godine, a i ove godine dolazi u Karlovac na Malu Scenu HD.

Sudionici će kroz radionice obraditi sljedeće teme: teorija i percepcija zvuka, osnovna audio oprema (konzole, mikrofoni, kablovi, pojačala, razglasi…), spajanje opreme, akustika i miksanje uživo na koncertu. Teme koje se prolaze uključuju aktivni praktični rad.

Sudjelovanje na radionicama namijenjeno je prvenstveno polaznicima prethodnih tečajeva i radionica, za sudjelovanje potrebno je osnovno predznanje o ozvučavanju u klupskim okvirima.

Prijaviti se može na kaoperativa@gmail.com (naslov “Audio radionice – PRIJAVA), na mobitel 095 3221214 ili osobno na Maloj Sceni HD – zaključuje se pozivu.

Aktivnost se provodi uz podšku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklade Kultura Nova i Grada Karlovca.