Hrvatska, Nekategorizirano

Savez udruga KAoperativa raspisao javni poziv za vizualno rješenje bannera za Hrvatski dom u Karlovcu

Savez udruga KAoperativa raspisuje Javni poziv za vizualno rješenje bannera za Hrvatski dom u Karlovcu.

Banner će se, u dimenzijama 5×30 metara, postaviti na bočnu stranu zgrade Hrvatskog doma, neposredno uz budući urbani park koji će od svibnja do listopada biti otvoren kao prostor za odmor, druženje, glazbene, književne, filmske, likovne, plesne i rekreativne programe, s ciljem revitalizacije zgrade i pokretanja društveno-kulturnog centra Hrvatski dom.

Poziv je namijenjen pojedincima i grupama autora. Rok za dostavu radova je petak, 31. siječanj 2020.

Javni poziv raspisuje se u okviru projekta Hrvatski dom u centru, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Tekst Poziva:
http://kaoperativa.org/javni-poziv-za-vizualno-rjesenje-bannera-hrvatski-dom/

Nositelj projekta Hrvatski dom u centru je Savez udruga KAoperativa, a partner je Grad Karlovac, koji je ujedno i vlasnik Hrvatskog doma. Projekt se temelji na dobroj praksi sudioničkog upravljanja Malom scenom HD i unaprjeđenju tog modela za primjenu na budući urbani park i društveno-kulturni centar Hrvatskog doma.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1 947 612,50 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 1 655 470,63 kn (85%) temeljem poziva Kultura u centru. Provedba projekta traje ukupno 24 mjeseca, zaključno s listopadom 2020. godine.