Aktivizam, Nekategorizirano

Online radionica za mlade: Provedba projekata za početnike

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva na radionicu: Provedba projekata za početnike. Radionica će se održati u četvrtak 24. 2. 2022. od 10 do 12h, putem  ZOOM platforme, a osmišljena je kao interaktivno predavanje namijenjeno mladima između 18 i 30 godina s ciljem informiranja i stjecanja znanja i vještina za provedbu projekata.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca: https://forms.gle/6tBjbZfvgmHi7DHj8

Broj prijava je ograničen, a prednost pri odabiru imat će mladi koji iskažu veći interes za temu.

Prijaviti se možete ispunjavanjem ovog prijavnog obrasca do srijede, 22.2.2022. do 15 sati.

Više informacija dostupno je na: http://yihr.hr/hr/online-radionica-provedba-projekata-za-pocetnike_ce/

O projektu:
Ova aktivnost dio je projekta POJAM – Partnerstvo za održivo jačanje aktivizma mladih. Projekt se provodi u okviru programa Erasmus+ Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva u području mladih. Cilj projekta je ojačati ulogu mladih u direktnom utjecaju na politike koje se na njih odnose, kao i omogućiti im razvoj cjeloživotnih vještina koje će im olakšati odgovorno i aktivno sudjelovanje u društvu i motivirati ih za razvoj vlastitih projekata i inicijativa. Projekt provode Inicijativa mladih za ljudska prava (Hrvatska), Gong (Hrvatska), Omladinski centar CK13 (Srbija) i Danes je nov dan (Slovenija).