Aktivizam, Nekategorizirano

Open call – Art u Park – F12 platforma

F12 platforma poziva sve zainteresirane autore i kreativce da se sa svojim donacijama, odnosno autorskim radovima, uključe u novi izložbene postave projekta “Art u park” koji će biti realiziran u kolovozu i listopadu u Urbanom parku Hrvatskog doma,  navodi se u pozivu platforme.

Za potrebe izložbenog postava, radove je potrebno slati u digitalnom obliku na platformaf12@gmail.com s predmetom “Art u park”. Donacije mogu biti fotografije, ilustracije, digitalni radovi, skenovi originalnih radova i slično, a uz radove potrebno je poslati: ime i prezime ili umjetničko ime, mjesto i kontakt (facebook, instagram, web stranica ili online portfolio) kako bi Vas publika, odnosno, udomitelji mogli kontaktirati ili zapratiti Vaš rad.

Zaprimljene donacije biti će tiskane u A4 formatima na Forexu, stoga molimo sve autore koji se žele priključiti pozivu da pripaze na kvalitetu i dimenzije poslanih autorskih radova zbog kvalitete tiska. SVI RADOVI UNUTAR POSTAVA BITI ĆE DOSTUPNI PUBLICI I SLUČAJNIM PROLAZNICIMA NA UDOMLJAVANJE! Open call otvoren je od 01.07.2020. godine do 01.08.2020. godine! Nositelj projekta je udruga za društveni razvoj KA-MATRIX / izložba se provodi uz potporu Grada Karlovca kroz poziv za inicijative i mobilnost mladih 2020.

Event: https://www.facebook.com/events/295501961594398