Aktivizam, Nekategorizirano

Otvorene su prijave za Volonterskog Oskara 2020.!

Volonterski centar Zagreb otvorio natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine. Tim povodom pozivaju se organizacije i pojedinci na nominacije za nagradu Volonterski Oskar svih volontera koji su dali poseban doprinos radu, korisnicima i razvoju organizacije kako bi im se iskazalo dodatno priznanje – navodi se u pozivu.

Rok za prijavu je otvoren do 2. studenog 2020.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu. Ova godina bila je posebno izazovna te su brojni volonteri znatno olakšali krize uzrokovane COVID-19 situacijom, kao i potresom koji je pogodio Zagreb u ožujku. Stoga za ovogodišnji Volonterski Oskar još više apeliramo na to da prijavite svoje volontere i na taj im način još jednom zahvalite na uloženom vremenu i predanosti – zaključuje u pozivu Volonterski centar Zagreb.

Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Natječajna dokumentacija dostupna na stranici Volonterski centar Zagreb.