Aktivizam, Nekategorizirano

VCZ poziva na 2. hrvatsku konferenciju o korporativnom volontiranju i Sajam volontiranja

foto: VCZ
foto: VCZ

Potaknuti rezultatima prošlogodišnje konferencije Volonterski Centar Zagreb zajedno s partnerima Gradom Zagrebom, Mrežom za razvoj korporativnog volontiranja i Hrvatskim centrom za razvoj volonterstva i ove godine organizira konferenciju i sajam kako bi što veći broj tvrtki upoznali s konceptom korporativnog volontiranja i potaknuli ih na njegovo uvođenje kao dijela društveno odgovornog poslovanja. Istovremeno se na strani organizatora volontiranja promoviraju i potiču volonterski projekti koji uključuju i poslovni sektor te se jačaju kapaciteti organizacija za međusektorsku suradnju čime se izravno doprinosi boljem razumijevanju i povezivanju svih organizacija i zajedničkom humanijem djelovanju u zajednici.

Ovogodišnja konferencija održava se pod naslovom Korprativno volontiranje – suradnja za razvoj zajednice, a bavit će se temama internih komunikacija koje podupiru volontiranje u tvrtkama i volontiranja temeljenog na stručnim vještinama.

Preliminarni program konferencije možete preuzeti ovdje.

Dio programa konferencije posvećen je povezivanju tvrtki s neprofitnim organizacijama te će na pratećem Sajmu volontiranja biti prilike i za razmjenu ‘volonterskih projekata’ i predstavljanje volonterskih akcija povodom nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2018 koja će se provesti od 21. do 26. svibnja 2018.

Prijavite svoje sudjelovanje na drugoj hrvatskoj Konferenciji o korporativnom volontiranju i pratećem Sajmu volontiranja koji će se održati u utorak 24. travnja 2018. godine u Hotelu Academija u Zagrebu.

Prijaviti se možete ovdje.