Aktualno, Nekategorizirano

Panel ‘Inkubatori društvenih inovacija za mlade’

54279637_1235538146608788_1293524234068295680_nInicijativa mladih za ljudska prava poziva da se u sklopu LEAP summita pridružite na predstavljanju međunarodnog projekta ‘Social Innovators’. Projekt daje priliku za zapošljavanje u nevladinom i neprofitnom sektoru mladima koji studiraju ili su završili studij te im omogućava da budu dio IDEAhub-a kroz kojeg će moći steći nove vještine i generirati društvene inovacije.

U sklopu predstavljanja održat će se panel ‘Inkubatori društvenih inovacija za mlade’ na kojem će biti predstavljeni uspješni primjeri društvenih inovacija u neprofitnom sektoru te izazovi i mogućnosti koje nevladine organizacije pružaju mladima u obliku zapošljavanja i razvoja vještina.

‘Social Innovators’ je projekt koji promiče nevladin sektor kao akcelerator vještina i atraktivno okruženje za rad i učenje, koje pruža održivu mogućnost zapošljavanja gdje mladi mogu steći radno iskustvo kroz kontinuirano generiranje inicijativa, projekata i programa.

27.3.2018. u 14:30 sati
Algebra LAB, Ilica 242