Aktivizam, Nekategorizirano

Povodom Dana žena glazbena večer s Antom Gelom i Ivanom Starčević

Povodom Dana žena pozivamo Vas na glazbenu večer s Antom Gelom i Ivanom Starčević u nedjelju 12. ožujka 2023. godine u 18,00 sati u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1, pod nazivomI još nešto ljubavno… – navodi se na stranici hkdnapredak.hr.

Ponovno smo u društvu s Antom Gelom, glazbenikom, producentom, aranžerom i čovjekom velikog srca. Ovoga puta naš glazbeni virtuoz na gitari dovodi nam glumicu i pjevačicu Ivanu Starčević, koja trenutno djeluje unutar benda Rakete.

Iako je svi pamte po ulozi u nagrađivanoj predstavi Kauboji, Ivana Starčević je i vrsna pjevačica koja je ostvarila brojne suradnje s bendovima i pjevačima kao što su: Mayales, Jinx, Parni Valjak, Arsen Dedić, a iza nje su i brojne uloge u kazališnim predstavama i mjuziklima. Trenutno je i dio postave Zdjela Cabareta koji Zagrebu, a i šire, nudi neke nove programe kroz spoj kazališta, glazbe i gastronomije.

Uljepšajte si nedjelju i dođite na glazbenu večer, a mi vam garantiramo dobru glazbu i ugodno druženje.

I ova glazbena večer u sklopu je EU projekta Napredovao bih, koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH, a provode ga HKD Napredak, Napretkov kulturni centar, kao glavni nositelji projekta uz partnera Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.